Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 1 d’octubre del 2008

Torna Pas de Vianants a Ràdio El Vendrell

Els sis joves del Vendrell que l’any passat vam començar amb el programa de Ràdio El Vendrell, Pas de Vianants, tornen aquest proper dimecres, dia 8, en l’horari habitual, de set a vuit de la tarda. Entrevistes, comentaris de l’actualitat, música, una mica de poti poti d’allò que tenim més a prop seran els principals ingredients d’aquest programa jove de les ones baixpenedesenques. Amb un any davant els micròfons intentarem donar un aire nou i amb més experiència a aquesta aventura que durant l’any passat ens va permetre entrevistar a moltes persones de la comarca, entre elles els caps de llista de les llistes més votades de la demarcació de Tarragona en les passades eleccions legislatives del mes de març. Tampoc hi van faltar Quim Nin, Jordi Sánchez, Juanjo Espina, Isidre Aymerich, Pepi Mercader, Roser Oter, Montserrat Mercader i fins a 13 convidats que vam portar a la ràdio per parlar d’aquells temes que ens interessen a tots. També vam fer programes sense convidats i nosaltres mateixos vam donar vida i color al debat radiofònic.. Ja ho sabeu, tots els dimecres podeu escoltar a la Laia, la Marta, l’Alfredo, la Yolanda, el Roger i el Miquel a través del 107, 1 de la FM o a través del web http://www.rtvelvendrell.cat. El nostre telèfon per entrar en directe és el 977 15 70 59. Suggeriments i si algú vol venir a compartir la nostra distesa tertúlia que no dubti ni un moment. Ens envia un email a pasdevianants@gmail.com i en parlem.

Pas de vianants
Miquel Casellas
Laia Gomis
Marta Mercader
Alfredo Valdivielso
Yolanda González
Roger Caballero

2 comentaris:

el Mèlich ha dit...

Miquel,
no sé si et vols amagar l'edat, però això de "joves"...Em sembla que a tu, ja et deixen entrar al cinema i ja saps qui són els Reis.
Conyes a part, personalment, us desitjo que arribeu a superar, si cap, l'èxit de la temporada passada.
Sóu un bon equip i podeu assolir cotes molt altes. Tot sigui per al Vendrell i per a la comarca.
Endavant
Salut!
J. Mèlich

Teresa ha dit...

M'agrada molt la ràdio. Fa molts anys vaig col·laborar en un Taller Literari a Ràdio Klara i és de les experiències més agradables que recorde.

M'agradaria molt tornar a tindre una experiència així (tot i que segurament, al principi em tornaria a fer una miqueta de por).