Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 8 de desembre del 2010

Pels més menuts ja sabeu on poden anar aquestes festes.

Benvolgut/benvolguda:

Som el Jimmy Piñol i el Pemi Rovirosa, del grup Lax’n’Busto.
Ens adrecem a vosaltres presentar-vos el nou projecte educatiu CASAL XIC.
Aquest projecte està gestionat, dissenyat i programat per L’associació Laxn’rock música, educació, cultura i lleure. L’associació es una entitat sense ànim de lucre creada per donar difusió a tot tipus de projectes musicals, culturals, d’educació i de lleure adreçats a infants i joves; casals, colònies, campus musicals, sortides i visites culturals, viatges educatius arreu del país.
Està registrada al Registre d’associacions amb el número 4296, de 21 de juliol del 2010.
Volem ser una entitat de proximitat al territori del Penedès que ofereixi activitats educatives de qualitat a escoles, ajuntaments, associacions de mares i pares i altres entitats socials i culturals.
Cada projecte tindrà un centre d’interès diferent adaptat al cicle natural de l’any (Nadal, Setmana Blanca, Setmana Santa, Estiu...) i treballarem des de la vessant del coneixement de les festes populars del nostre entorn i de l’educació musical, a partir de diferents activitats musicals, lúdiques, educatives, esportives i culturals.
Comencem l’experiència amb el CASAL XIC DE NADAL, del 27 de desembre al 5 de gener de 9 a 13 hores a les instal·lacions de l’Institut Andreu Nin del Vendrell amb servei d’acollida opcional de 8 a 9 hores del matí i de 13 a 14 hores del migdia.
Les inscripcions es fan a l'Institut Andreu Nin, de dilluns a divendres de 9,15 a 10 del matí i de 5 a 6 de la tarda. Tanmateix si hi esteu interessats també podeu fer la inscripció per correu electrònic, adjuntant la fitxa d'inscripció, la fotocòpia de la targa sanitària, la fotocòpia del carnet de vacunes i el comprovant del pagament.
Us adjuntem la informació complerta en PDF per si pot ser del vostre interès.
Tanmateix, us demanem que en feu la màxima difusió possible, ja que pensem que és un projecte on els nens i nenes podran gaudir d'un espai de lleure específic dins l'àmbit de la pedagogia musical, en la qual nosaltres, podem aportar el nostre granet de sorra.

PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU TRUCAR A LA CHELO ALITE 650.41.80.66

o escriure’ns un correu electrònic a casalxic@yahoo.es, casalxic@gmail.com

i us donarem tota la informació que necessiteu.





casalxic@yahoo.es, casalxic@gmail.com