Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 7 de febrer del 2011

El Casal Xic amb la Setmana Blanca

ASSOCIACIÓ LAX’N’ROCK MÚSICA, EDUCACIÓ, CULTURA I LLEURE.

CASAL XIC

NOTA DE PREMSA


COMENCEN LES INSCRIPCIONS AL

CASAL XIC DE SETMANA BLANCA.

L’Associació Lax’n’rock música, educació, cultura i lleure, organitza EL CASAL XIC SETMANA BLANCA del 7 a l’11 de març de 9 a 13 hores a l’Institut Andreu Nin sota la direcció tècnica del Pemi Rovirosa i el Jimmy Piñol i la direcció pedagògica de la Chelo Alite i la Montse Roig.



Les inscripcions es faran AL LOCAL DE L’ASSOCIACIÓ, carrer de Mar, 94 del Vendrell del 14 al 28 de febrer, de 10 a 13 hores del matí i de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 de la tarda.



El Casal Xic, planteja un nou concepte de lleure educatiu atenent a les noves situacions socials i educatives que ajuden enriquir el desenvolupament de l’infant i jove en un món on les noves tecnologies són una eina útil que cal potenciar. Tenint com a fil conductor la música contemporània en totes les seves vessants pedagògiques i de comunicació, l’equip directiu del Casal Xic dissenya entre d’altres, tallers de ràdio i educació en comunicació, música i cant coral, recerca i investigació periodística, l’ús de les noves tecnologies, expressió plàstica, grans jocs de exterior, jocs de taula cooperatius, esports, escriptura creativa i artística i s’acabarà amb un concert final de música amb tots els participants al Casal i que estarà obert a totes les famílies.



Per a més informació podeu trucar a la

LA CHELO ALITE 650.41.80.66, a la MONTSE ROIG 665.05.51.18 o escriure’ns un correu electrònic a casalxic@yahoo.es, casalxic@gmail.com i us donarem tota la informació que necessiteu.