Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 23 de maig del 2016

Un cap de setmana de pel·lícula a Escòcia



Avui en dia encara hi ha professors que porten els seus alumnes a l'estranger d'excursió a part d'altres activitats durant el curs. Avui en dia encara hi ha teachers que tenen molt clar que quan s'acaba un curs s'ha d'anar a fer una escapada d'uns pocs dies a un lloc de Gran Bretanya. Avui en dia encara hi ha professors que ho organitzen tot i procuren perquè tothom estigui content tenint en compte que eren 39 persones. Avui en dia encara hi  ha professors que s'estimem en el que fan ja sigui a les 8 del matí com a les 10 de la nit. Primer de tot, donar les gràcies a la Jasmin perquè encara tingui ganes de fer tot això i tirar-ho endavant i engrescar a la gent perquè s'ho passi bé sense que es quedi una lliura per la feina feta i sempre amb un somriure a la cara.
Doncs al Centre Cívic l'Estació del Vendrell entre altres coses es fan classes d'anglès. La professora és la Jasmin que fa classes de gramàtica i de speaking. Hi ha dos nivells encara que aquests siguin molt elàstics i depèn de la gent.




Al final de curs, cada any fa una sortida. Enguany va tocar Escòcia i les Highland. 4 dies de viatge per Edimburg i aquest país on s'amaga el monstre del Loch Ness. 4 dies de vivències molt intenses. Dos amb molt de tute pel camí i les altres dos en ruta pel viatge a les Terres Altes amb un guia molt divertit que es diu Raul Rueda. Un madrileny que un dia va decidir tocar el dos i ensenyar un dels llocs més macos del món als guiris espanyols i sudamericans.
Edimburg és una gran ciutat amb dos grans muntanyes. En una assentada en un antic volcà amb una reproducció del Partenó Grec i altres edificacions és el lloc ideal amb unes grans vistes i l'altre, el castell que no varem arribar a veure per qüestió de temps. Entre aquests dos turons una ciutat on durant tot el dia van passant les diferents estacions. Un lloc on els semàfors verds dels vianants duren molt poc. Un lloc on hi ha de tot i la gent viu tranquil·la i a partir de les 11 de la nit apareixen els amants de la gresca que no té res a veure amb els de dia. Un lloc tot verd, molt bonic amb molts jardins i amb un tram que uneix aeroport amb el centre de la ciutat.
Pel que fa al tour de dos dies a les Higland, el que més em va agradar va ser el viatge amb vaixell pel Loch Ness. Un matí amb les boires vorejant el llac amb unes vistes brutals al teu voltant. Evidentment no varem trobar el monstre. La gràcia d'aquests llocs són els paisates com les muntanyes del Glencoe impressionants i el Ben Nevis la muntanya més alta del Regne Unit. No podem oblidar la regió de Grampians. També hi ha la part moderna com el pont que surt a la saga de la peli del Harry potter que està a Glenfinnann. Una ciutat molt maca és Inverness amb les seves 6 torres al voltant d'un riu que el creu que demostra les variants de fe que hi ha en aquest país. Un cap de setmana molt intens on no hi va faltar una vista a una destileria de whisky, en concret, Tomatin, que ens va deixar degustar dos dels seus productes, un més antic i un més modern.

Un cap de setmana intens amb moltes fotografies i molt bon de caliu en el grup. Hem aprofitat aquests 4 dies al màxim i hi hagut molt de caliu. Gràcies a tots per aquest cap de setmana fantàstic en un lloc on sembla que estiguis vivint enmig d'una pel·lícula de cinema tipus Brave Heart o Harry Potter. Un lloc per gaudir. Us aconsello una visita.