Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 1 d’agost del 2018

Conclusió del ple d'ahir: el Vendrell està molt brut

Una de les conclusions del ple d'ahir és que l'hospital del Vendrell està molt per sota de les seves possibilitats i  a vegades hi ha ambulàncies que no poden deixar els malalts durant hores per manca de lloc. Això és molt dramàtic. Ara estan fent el CAP del Botafoc, però tindrem els mateixos metges i especialistes que fins ara. Potser farem les cues a un altre lloc. Això és molt trist que estem d'aquesta manera perquè quan els professionals de la sanitat a casa nostra es queixen és que ja no aguanten més. Una de les possibles solucions és que tornem a la sanitat pública i deixem Santa Tecla que és una empresa privada que ara també es dedica a fer diaris per lloar el bonic i guapos que són. Una cosa que no té res a veure amb la seva tasca principal però els serveix de maquillatge per a les llargues cues d'espera.
Però un dels grans temes del ple és que el Vendrell està molt brut en el tema neteja viària, herbes a les voreres, recollida d'escombraries. En aquestes setmanes és quan més es nota tot això perquè els serveis queden més que curt i no donen servei a les necessitats de la vila. Aquest és el tema del pregó del gran Dani Utge i potser si comencem a mirar els nostres problemes podem començar a arreglar alguna cosa, sinó reconeixem les mancances mai farem res de bo.
Sobre el tema de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament tal com va dir la regidora de Si se puede, Verònica Moreno va ser un barem imposat des de l'Ajuntament sense possibilitat de negociar i molt marcat en un organigrama nou amb molts llocs que no estan coberts i alguns eren totalment desconeguts. Evidentment firmar una valoració de punts en una relació de llocs de treball sense tenir ni idea de la seva equivalència en diners és firmar un xec en blanc per fer el que després voldran obviant com sempre han fet els representants dels treballadors.