Cada dia hi ha més restaurants que han incorporat robots com a cambrers. El que jo he vist a Lleida funcina més com atractiu que no pas per la seva feina. Només n'he vist un que servia a un parell de taules, la resta del restaurant estava servit per cambrers de carn i ossos. La veritat és que fa gràcia, potser alguna dia aquesta espècia s'anirà estenen a més llocs, però de moment funciona com una cosa curiosa més que practica. Està al restaurant Kyoka de la plaça Sant Joan de Lleida. És un restaurant japonès i no reservern taules.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada