Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 29 de gener del 2008

Un magnífic viatge a Madrid


Aquest cap de setmana va ser diferent. Alguns dels que fem el programa Pas de Vianants a Ràdio El Vendrell ja fa dies que volíem fer una cosa diferent. La nostra proposta era un cap de setmana diferent a Madrid i amb AVE. Ens ha sortit rodó. Gràcies a la Marta que ja coneixia força Madrid hem descobert una ciutat que fins ara almenys en el meu cas només havia vist de passada. Van ser dos dies intensos que vam viure al màxim. No vam parar de caminar. La ciutat em va agradar molt perquè té espais molt grans i la gent va força tranquil·la pel carrer. No porten l'estres que tenim tots aquí. Espero que ho tornem a repetir. És igual a on. Alguns no ens coneixien i vam fer un pack esplèndid. Molt bon rotllo per conèixer Madrid i per coneixen's tots plegats una mica millor: Alfredo, Montse, Roque, Marta, Yolanda i Tomàs. Repetirem. Visca el bocata calamars amb maionesa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quina ràpidesa! ni havia acabat de perfeccionar l'entrada!

Ja sé que és el que ven, però això no hauria d'estar a cap primera plana de cap diari amb més o menys criteri i dignitat...

m'ha sorprès.

Unknown ha dit...

Fa uns mesos, un grup vam fer una sortida semblant, però a Verona i també va ser genial. A part dels espais que es descobreixen, és una passada les estones que es comparteixen amb els companys. Me n'alegro molt que us ho passéssiu d'allò més bé. Ara a repetir-ho, no?

marta mercader ha dit...

Miki va ser un plaer fer-vos de guia per Madrid.Ara hem de fer la sessió de fotos...segur que riurem molt.

una abraçada

el Mèlich ha dit...

Sóc també fan de Madrid.
Aquest cap de setmana actuo a la sala alternativa Cuarta Pared d'aquesta capital, amb la companyia LA INVENCIó, dins de la mostra de teatre alternatiu.
Moltes vegades els sentiments ens enceguen i el fanatisme aflora. Una cosa és el que es cou a Madrid i rodalies en vers els catalans i altra cosa és la ciutat de Madrid amb els utèntics madrilenys inclosos. Si puc sovintejo les visites a aquesta ciutat (no capital)
Em satisfà que us hagi agradat.
Salut!!
Mèlich