Diuen els mestres xatonaires del Vendrell que aquí si que es fa xató que a Vilanova i Sitges i també Vilafranca només es fa una mena de vinagreta que és la salsa. És que el millor xató tothom sap on l'ha de trobar. Potser no serem mai la vegueria del Penedès, però si algun dia es monta tot això si que tindrem la conselleria de cultura i gastronomia. Aquí queda això. Jo això de la Vegueria tampoc ho veig molt clar.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Això del xató, t'ha agafat fort, eh! El millor xató, a Bellvei, a casa ma mare!
Una abraçada!
El xató és un producte gastronòmic que es fa a la Vegueria Penedès i crec que així l'hem d'explotar. Pel bé dels nostres paladars i pel bé del nostre turisme gastronòmic. Endavant amb l'exquisit xató!
Ha veure quan et veiem a tú com a Mestre Xatonaire que segur que el fas molt bó.
Publica un comentari a l'entrada