Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 25 de maig del 2009

PSOE, uns cartells que no acabo d'entendre

El que no m'agrada són els cartells de les europees del PSC. No sé que hi pinten tots aquells liders mundials allí. Sort que són el PSOE i és un partit que és gran perquè si fos petit a la fi de comptes no saps ni a qui has de votar. Crec que més d'un encara no sap quin partit representa. La gent això de la política no ho té tan a mà com alguns dissenyadors es pensen. Cada dia és una mica més residual. Falta comunicació entre elegits i votants. Tampoc és gaire indicat perquè aquí amb una gran majoria de governs del PSOE, la crisi també ens afecta i de ple en ple. A mi que em perdonin, però jo aquesta campanya no l'hagués posat mai. Ha de ser innovador, però aquí s'han passat tres pobles. Potser és un excés de matèria gris. A veure que diuen les urnes i que diuen els electors.

2 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

Miquel, he tingut oportunitat d'exposar en diversos espais que a mi personalment aquesta campanya tampoc m'agrada.

Fet aquest apunt, comentar que aquesta no és la campanya del PSOE sinó del PSC perquè la campanya del PSOE va en una altra direcció, el lema del PSOE és el següent ESTE PARTIDO SE JUEGA EN EUROPA

Així que fet aquest apunt, totes aquelles persones que em comenten que no entenen la campanya els explico quina és la idea que en principi volen transmetre aquells que han dissenyat o ideat la campanya.

A través de la imatge de Bush, Aznar i Berlusconi volen donar a entendre que les polítiques de dreta d'aquests governants ens van portar aquesta situació i d'aquí es deriva el lema "Ens poden treure de la crisi aquells que ens hi van ficar?"

Aquesta és l'explicació que et puc proporcionar, sense cap ànim de convencer. Personalment hagués dissenyat la campanya en una altra direcció, potenciant els valors d'Europa i no caient novament en aquest recurs emprat en altres campanyes.

No obstant, si t'hi fixes, els ideoòlegs de la campanya se'ls ha de reconèixer un mèrit, tu i jo estem comentant aquesta campanya si hagués estat una campanya tradicional, hagués passat desapercebuda. No sé si entre els seus objectius també es contemplava aquest.

Ara bé, al marge de les campanyes, allò veritablement important és que els ciutadans participin a les eleccions, a Europa es decideixen més coses de les que ens pensem

Cordialment,

Laia

Nuria Miró ha dit...

Ahir, la meva filla de 9 anys em va preguntar que qui eren aquells que sortien als cartells dels socialistes.Quan li vaig contestar, que, entre d'altres hi havia l'Aznar i el Bush va dir-me: " I aquests són del Zapatero?. Em va tocar fer l'explicació pertinent, però la pregunta pot resumir la sensació general davant la campanya.