Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 2 de juliol del 2009

La lliberització de la llum i el gas

Ara ja podem agafar la nostra empresa d'electricitat i gas que volguem. Això a partir del dia 1 de juliol. Podrem escollir a veure qui ens fa millors ofertes i a partir d'aquí decidir. La cosa ara per ara no està clara perquè no hem vist ni anuncis ni altra propaganda, però amb el temps suposo que s'anirant definint. Jo de moment ho he deixat estar perquè fins que no conegui una mica millor tot el percal no penso fer cap moviment. Suposo que passarà com movistar amb la resta que movistar i telefònica acostumen a funcionar i la resta hi ha de tot. A veure com s'aclareix tot això i llavors decidirem. Primer que rutllin i que es facin nom a veure quina potser més atractiva.

5 comentaris:

mai ha dit...

Val més esperar i deixar-les veure venir.

Nuria ha dit...

Diuen els de les associacions de consumidors que només ens estalviarem uns 8 € l'any, i que, de moment, millor esperar, perquè si canvies i després t'ho repenses, hi ha represàlies econòmiques (que t'obliguen a quedar-te, com els contractes de telefonia mòbil).

De moment, jo passo.

Sonia Mirambell ha dit...

Com les benzineres vaguis a on vaguis cèntim a munt o a vall !

Nuria Miró ha dit...

Al principi sembla que el marge serà mínim entre companyíes. Amb els mesos aniràn definint ofertes i serà més aventatjós per contractar amb les diferències de preu entre uns i altres.

elbosquefantasma ha dit...

No sé, había leído de una asociación de consumidores que denunciaba que desde el 2007 aquí, las tarifas habían subido un 27%. Es un palo hacía las economías de la gente. No soy optimista, estos ingresos fijos se han convertido en una fuente golosa de efectivo. Sin contar el aumento de ingresos por impuestos e IVA directo, ahora que el consumo esta por los suelos.