Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 25 de maig del 2019

Avui toca reflexionar sobre que fer demà a les eleccions

El primer partit que va començar la campanya al Vendrell va ser l'any passat i el protagonista va ser el Kenneth que anava fent al seu ritme i va ser el primer que va activar el tema eleccions. Després s'hi van sumar JxV i Erc amb la proclamació dels seus candidats. Durant un moment semblava que les forces d'esquerra fins i tot es podien unir en una candidatura única, però res d'això es va complir del tot. Només Erc i Som poble es van unir per fer front a les eleccions. La resta va fer de les seves i curiosament el partit que havia de ser l'aglutinador de tot plegat també s'hi presenta. En total són 13 persones i 13 partits. Per primer cop a la història hi ha una proposta prioritària de les platges per denunciar el seu estat d'abandó per part de l'administració.

Qui votar?
Jo crec que la gent ja està farta dels de sempre que són Psc i hereus CDC amb la conxorxa del PP. Han portat al poble a la bancarrota i ara no han tingut més solució que fer bondat i no gastar ni un duro per tenir almenys un deute igual al pressupost, però seguim endeutats, això no ho oblidem. Jo crec que hem de triar aquest camí per provar noves propostes. Prometre grans coses quan en 40 anys ens hem gastat un munt de diners i ningú sap on han anat és molt trist.
Hem de provar noves aventures i canviar les fotos de la sala de plens que ja toca. A veure que passa, però molts cops al Vendrell el qui ve després fa bo el que ha marxat. Potser això pot passar, però aquest cop s'ha d'INTENTAR BUSCAR NOVA GENT.