Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 20 de maig del 2019

La clau la pot tenir ERC - Som Poble o PSC.

Aquesta campanya electoral al Vendrell és una lluita frec a frec entres dues formacions: Psc i Erc i Som Poble. Els primers varen començar al novembre pim pam, els segons varen escollir candidata i després es van unir amb Som poble per tirar endavant una proposta. Si se puede va voler anar per lliure. Avui en dia tal com es veu, el Psc va molt fort en la propaganda i en la campanya apurant al màxim per no deixar ningún vot a casa, però veig que ara mateix Erc i Som Poble sembla que tinguin un petit avantatge sobre el partit de Pedro Sanchez. Si que hi ha gent nova i el candidat és jove, però la gent ja està cansada d'una política que fa 40 anys que aguantem i que ens ha deixat on estem. S'ha de donar l'oportunitat a gent nova que fan que això canvií perquè fins ara sempre ha estat igual. Fer molta propaganda pot generar l'efecte contrari al destijat perquè al final et trobes al candidat en el paper de wc i això ja cansa.
Una de les dues opcions s'em portarà al gat a l'aigua. Aquests partits poden tenir el vot util a casa nostra i votar partits petits pot afavorir al contrincant si aquest és el partit amb més vots. El vot de les petites formacions que no treguin al final representació pot fer passar a un d'aquests partits de 3 a 6 regidors. Ara per ara sembla que Erc és sinònim de canvi en les maneres de fer d'aquest poble en forma de ciutat.
Val a dir que els d'esquerres i no  indepes també tenen els Si se puede  que poden treure un parell de regidors perfectament i  al tanto amb Ciutadans que pot rebre molts vots en perjudici del PP que pot perillar els dos regidors que té. Erc Som poble pot pactar amb Si se puede i Llasat perfectament I el Psc pot pactar amb quasi tots també. A veure que passa, però la gent JA ESTÀ FINS ELS COLLONS DE 40 ANYS DE POLÍTICA DE "CORTIJO".  Encara qeu al Vendrell hi ha unes corrents submarines on tot és possible.  La gent de les platges també tindran alguns pocs representants perquè ja n'estan farts i tips.