Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 21 de març del 2020

9è dia. La cosa es dispara. No hi ha lloc per tots

Ja portem 9 dies a caseta i ara estem en situació crítica i encara pot pujar encara més. Ara diuen que queden 3 o 4 setmanes per baixar la corba d'infecció. Ja em veig per Sant Jordi aquí i per Setmana Santa per suposat que estarem aquí dins. Esperem que tothom es quedi a casa seva i no marxi a altres llocs i s'evitin els moviments de la gent fins que passi tot això. La gent es va adaptant a la situació. A la tarda mirem videos de Lauzeta, Sopa de Cabra o el que faci falta per les xarxes. A les 8 ja tenim cita al balcó cada dia amb els veïns i anar fent. Hi ha poca programació televisiva a les cadenes tradicionals.  Les notíces et poden durar una hora o dues perfectament. Seguim en peus.
Ara s'ha de fer triatge perquè no hi ha lloc per tots els malalts. Hi ha uns protocols per escollir els que poden fer servir aquests espais. A veure si en fan cas sinó hi haurà osties als hospitals perquè tothom defensa lo seu en aquesta selva que estem vivint. Han tret un certificat per dir on vas. És una xorrada perquè els de sempre seguirem complint i els jetes poden posar el que vulguin. Estem amb dades molt preocupants a veure si toquem sostre aviat sinó això serà un calvari.
No cal pagar impostos de moment i tota la recaptació està aturada. Tots quiets a casa com si fos una pausa en el temps a veure com passa tot això que ens ha trastocat les vides. Encara falta algun mossèn que faci algu tipus de pofessó perquè marxi el virus. A veure si apareix algun d'aquests i ens lliura del mal. Seguim en peus.