Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 4 de novembre del 2020

236 dies i ahir controvertit ple sobre ordenances municipals al Vendrell


 
Portem 236 dies en aquesta reclusió viral. El proper cap de setmana diuen que han de dir si ens reclouen més o seguim així o obren una mica les portes. Ara tenim la cultura, l'estètica, la gastronomia entre d'altres tancats. Diuen que la cosa millora, però encara no estem per sota de l'1 el risc de contagi. No queda gaire, però fins que no arribem a sota no podrem parar l'expansió del virus.
El carrer del Dr. Robert del Vendrell ja fa una altra pinta. Es van carregar els arbres i ara tenim aquestes jardineres la mar de cuques i bufones per embellir aquesta obra que  porta més d'un any donant pel sac a veïns i usuaris. 
Ahir va haver-hi ple d'ordenances al Vendrell. No estaven totes, però es van aprovar totes les que van passar. El Vendrell a partir del 1r de gener serà una mica més car i estarà una mica pitjor que ara perquè estem en una situació màxima i qualsevol pujada ja trenca l'aguant de moltes persones. Doncs al final serveis socials s'encarregarà de parar una mica tot això que ens ve a sobre perquè els alguns dels nostres polítics viuen en una altra realitat.