Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 19 de novembre del 2020

252 dies i els grans supermercats van conquerint el Vendrell



 El Vendrell podem ser una de les localitats de Catalunya amb el Pib més baix, però una cosa és certa, tenim molts grans superfícies que es van imposant sobre el terreny. Avui ha obert el Lid'l de les Matas que està ubicat on estava la Jijonenca a la carretera de Barcelona. Una superfície semblant a la que hi ha on abans estava el Caprabo de Coma-ruga. Un nou lloc per comprar al costat d'un Aldi. Aquestes marques alemanyes van fer feina encara que a vegades sembla que no hi siguin, però hi ha molta gent. Aquest matí hi havia molta molta cua perquè donaven una bossa i un estoig de porta mascaretes.

Per altra banda, ahir parlava amb un comerciant que encara no ha cobrat els 600 euros de l'Ajuntament del Vendrell. No sé si es una rara avis o està dins la normlitat. A veure si es fan efectives aquestes ajudes al comerç local que tan fan falta.

Pel que fa al govern es van filtrar les noves mesures contra el Covid i allò és com una olla de cols i hi ha massa interessos pel mig. Seguim endavant.