Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 22 de setembre del 2022

Projectes que poden acabar en no res



 Una 60 na de persones s'han aplegat aquest vespre a la presentació oficial d'Impulsem Vendrell. Un grup d''opinió que vol influir en el futur del Vendrell, per això ha fet escriure a la gent allí present aquelles millores en uns cartons que vol per la vila i també alguns han pres la paraula per dir seva opinió. El que s'ha dit és el de sempre, carrers bruts, comerç poc cuidat, poc aparcament, etc etc.

Representants d'altres formacions tampoc s'han volgut perdre aquest acte i han tret el cap a la plaça de les Garrofes. A veure que passarà. Jo crec que el que han de fer és anar recollint firmes per configurar un partit propi o anar amb algun pack que no et calgui recollir firmes. També el que poden fer es distribuir-se en diferents partits que opten al mandat. 

En el perfil compartit d'aquesta formació hi ha una gran rivalitat de forces que han sorgit i jo crec que no tenen la míima intenció de cedir el seu protagonisme a una altra abans de les eleccions. Si tenen valor doncs un partit i endavant amb el poder d'aquest vtv i complementaris fins o pot arribar i sinó tanquem la barraqueta i anem a ajudar als altres i no cal que s'hi presentin tant perquè aquest votantestar més que sobat a casa nostra. Doncs res. El millor promoure un coalició de partits localistes perquè al Batman i al Kevin els hi esteu fent la feina dividint el vot i no us doneu compte.