Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 5 de maig del 2023

Excés de propaganda electoral



Ben aviat trobarem els nostres carrers i places principals plena de propaganda electorals amb la cara dels líders polítics, la gran majoria rejovenits amb les noves tècniques que alguns els portaran gairebé a l’edat de la primera comunió. ¿Com voleu que la gent que confiï la gent en vosaltres si la vostra fotografia ja no es correspon amb l’actualitat?

No cal que es gastin tants de diners en pancartes i derivats. En cada municipi hi hauria d’haver uns plafons grans cèntrics on haurien d’estar representats tots els partits que s’hi presenten amb igual distribució perquè aquesta llei electoral que no volen canviar ja fa que algunes formacions surtin en la carrera electoral uns quants metres més endavant que la resta per uns privilegis que no tenen sentit, ni un han tingut mai, però tothom fa la llei pels seus interessos.

No cal que tots els partits ens enviïn la seva correspondència a casa. S’hauria de tornar com les autonòmiques del febrer del 2021 quan tots la propaganda electoral dels diferents partits t’arribava a casa de tota junta. Evidentment que després cadascú fa el que vol, però almenys aquest acte ja el tenim controlat.

Estem en una situació crítica amb moltes famílies que ho passen molt malament. Aquí llancem els diners com si res quan arriben les eleccions i en especial les que tenim més properes com són les municipals. No per tenir més pancartes ni repartir propaganda s’aconseguiran més vots. Ja està la xarxa que a uns preus mòdics arribes a tothom i posar els cartells necessaris perquè la gent ho vegi, però que no estigui tot embrutat. Comencem a tenir cura del medi ambient i jo crec que en unes municipals és ideal per canviar el xip. Vinga a veure si ho intentem i el que sobri donem vida a la cultura popular .