Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 1 de juny del 2023

Ara et toca decidir

 



Ara et toca decidir i dir que prefereix per tu i els teus. Després no et queixis. En cas que la teva opció no hagi resultat la guanyadora, es que potser hi ha altres vots que siguin més beneficiosos per a tots plegats. Pensa que el poble com el client mai s’equivoca.

Pensa amb el cap i no amb el cor perquè el govern de la ciutat és el més proper tens i si passa alguna cosa és on vas primer a tocar. Agafa tot el que t’han dit i fes una selecció entre allò que has escoltat i el que es possible que facin, pensa que en el teu consistori possiblement no tinguin gaires diners i si fan alguna obra espectacular segurament hipotecaran els generacions que vénen.

No facis dels que parlen amb més seguretat i convicció potser són els que tenen la paraula més fràgil i si algun d’aquest passa pel teu costat vigila no t’hagis pres la cartera. No en facis cas del que diguin i pensin els veïns, només has creure en tu i en les persones més properes. Tot està calculat i previst avui en dia.

Votant has aportat el teu granet de sorra per un futur millor. Pensa que si vas de revolucionari i et quedes a casa al final el teu vot serà pel partit més votat encara que et caigui com el cul i el mateix passa si votes en blanc. Hi ha partits que segurament no trauran cap regidor, però altres si que en poden treure un o dos que poden girar la balança municipal. No és més ric qui té més vots sinó aquell que en necessita menys per fer el que vol. Dóna oportunitat a gent nova que alguns ja fa massa anys que s’arrosseguen pel món de la política sense pena ni glòria. Pensa que ara tens la clau  a les teves mans. Ho has d’aprofitar, no siguis tonto. Potser al final tots són iguals, però t’asseguro que no és el mateix discutir segons amb quins personatges que s’hi presenten. Ara manes tu. Tens temps, no tens excuses. Aprofita que molts no han pogut fer i altres vegades estava tot marcat. Vota i no et queixis potser demà ja serà massa tard i per un vot un partit ha pogut entrar al consistori i es podrà canviar la truita. Tu ho pots fer. Després no et queixis.