Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 3 de maig del 2007

Albinyana té una joventut unida

Una de les coses que em va sorprendre molt gratament de la caminada del passat dia 1 va ser la important unió que hi ha entre els joves del municipi amb fixatges inclosos que són com de la casa. Aquesta és la principal riquesa d'un poble que mira al seu futur. Aquest bon ambient és bàsic per fer moltes coses. Un dels puntals d'aquesta bona relació ha estat la societat que acollit molts esdeveniments protagonitzats pel present del poble i que apunta amb força el futur. Quants pobles de la comarca són capaços de muntar una caminada com la del altre dia i sota la pluja? Quants?

1 comentari:

DeckerParsec ha dit...

A vegades sembla que no hi siguis, la discreció és una virtut. Sempre és una sorpresa agradable llegir o sentir referències d'un article teu. Es nota que t'estimes Albinyana i que aquest poble ocupa un lloc molt important a la teva vida.

Gràcies per enaltir el poble i el seu jovent. Per suportar els xàfecs, accions com les teves ens serveixen d'empenta (sovint necessària) per mirar al nostre voltant i veure que no estem sols, que tot i estant xops podem seguir endavant amb molta força.