Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dissabte, 11 d’agost del 2007

Una de semàfors al Vendrell

Pel Vendrell se sentien comentaris sobre que els semàfors de la cruïlla entre el carrer Roquetes i l'Avinguda Baix Penedès acostumavem a donar més temps als que pugen per aquesta avinguda en perjudici del carrer Roquetes que han d'estar més segons esperant que s'els posi verd. Aquests dies he passat per allí i m'ha semblat que funcionen correctament donant a cada via el temps que li correspon sense grans diferències entre elles.
Pel que fa als semàfors que estan entre la cruïlla de l'Avinguda Baix Penedès i el final del carrer Sant Xavier són d'aquests que t'han de detectar. Ara van bé, però no fa gaire perquè et detectessin els que venien de la piscina a vegades estaves força estona, fins que la cel·lula no et veies o fins que no venia un per l'altre cantó i mira et feia un favor i podies passar. Ara van bé, però acosutmen a fallar.
Últimament a la comarca hi ha la moda de saltar-se els stop a tota velocitat. Us aviso, si ve un cotxe molt ràpid que sembla que també practiqui aquest esport de risc sobre quatre rodes val més que feu el Stop vosaltres encara que no us toqui. A l'hospital i al cel hi ha molts conductors sense cap culpa. Ja n'he trobat un parell en els darrers dies. No porten cap distintiu i a vegades potser massa tard.