Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 25 de setembre del 2007

Adéu Eitwo del Vendrell

Un ampli rumor tomba pel Vendrell. La discoteca Eitwo tanca i donarà pas a altres botigues de roba i semblants. On va la gent jove del Baix Penedès. Només ens queda Louie Vega i Onyx a Calafell i l'Ou a Segur. Un dels punts de trobada durant els darrers 5 anys que ha estat obert aquest local havia estat aquest punt, però ja forma part de la història. És una pena que el Vendrell i comarca ho hagi perdut després d'estar tants anys per aconseguir-ho. Sort que ens queden els cines. Espero que durin i no acabi tot ser una botiga de moda. No sé. Esperem que no.

4 comentaris:

Montse ha dit...

hola gràcies pel teu suport.
Ets del Penedes?, m'encanta aquesta comarca, bé ja ens anirem coneixent.

Anònim ha dit...

Doncs sí, Miquel. Eitwo Vendrell ja és història. Ara que ja tinc un fill en edat adolescent i que estava encantada amb l'idea de que tinguès oci tan a prop de casa i no patir amb les anades i vingudes de la carretera!
Centrant-nos en el tancament de la disco, haig de dir que aquest mateix rumor apunta a - com no - l'especulació, els calerons. Sembla ser que els senyors fins ara propietaris del centre (tots sabem qui son) no tenen prou diners i en volen més. Resultat: venem el centre, ens embutxaquem els calers i ja faran els nous el que vulguin.
Ara em pregunto jo: l'Ajuntament del Vendrell donarà llicència per obrir aquestes rumorejades botigues de moda? I que faran amb tota la parròquia de comerciants de la vila si ho fan? Recordem que quan es va crear el centre de Les Mates ja rondava aquest rumor de les botigues i els comerciants van aixecar-se en peu de guerra per defensar el seu terreny.
Crec que vam sortir tots guanyant amb els establiments d'oci (la població i els botiguers) I ara, tornem a començar!
Per cert, crec que a la teva llista de locals nocturns t'has deixat algun de per aquí, com ara el Rústic. Quina vissió de negoci! Ampliat just a temps de rebre l'avalot d'adolescents i joves en busca d'on fer les primeres copes!

Anònim ha dit...

Darrerament la tendència de les discoteques és establir-se als polígons industrials, perque això els permet obrir, en alguns casos fins les 11:00 del matí. Podría ser aquest el motiu del tancament de Eitwo?

Què t'anava a dir ha dit...

No sé que passarà, pero jo crec que si fan botigues de moda es moriran de fastic. o en posen moltes o res de res. Val més que montin algun bareto que allí es el que queda millor.