Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 1 d’abril del 2008

Alguns partits es poden ofegar dins l'aigua

Aquests dies estem vivint una mica de trasbals dins el panorama econòmic amb el tema de l'aigua. Sembla que després de la pau de les eleccions la decisió del govern català de fer el transvasament del Segre al Llobregat hagi obert el sistema de seguretat automàtic de molts partits. Aquí els partits s'hi juguen moltes coses. Ser coherent dins un partit i defensar el mateix a Lleida que a Barcelona, si no es te poder encara, però si manés alguna cosa, la veritat és que és molt difícil. A veure que passa amb el tripartit a veure si aguanta l'embestida de l'aigua a tot arreu. Potser si aquest debat s'hagués fet abans de les eleccions, el resultat hagués estat diferent, però tot està ben calculat per treure el màxim partit i no esvalotar el galliner si no toca. A veure que passa tot plegat. CiU ni el PP em fan por, però el tripartit pot patir alguna esquerda en la seva estructura. També s'ha de veure la relació entre PSOE i PSC. A veure a veure. Hi haurà tema de cara a l'estiu. Si plou tot quedarà arreglat, però si continua la sequera a veure com evoluciona tot plegat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no se como le puedes hacer la rosca a Eureka.....sí ya sé que es muy guapa pero hombre y está muy bien decir que se es de derechas sin tapujos....pero su cantidad de memeces por minutos es insuperable
Todo lo que huela a no PP.....seras rápidamente un estalanista, nazionalista o un centrista acomplejado.Tampoco no cree en el cambio climático y está a favor de la guerra de IRAK...vamos una santa.
Saludos

Montse ha dit...

Hola Miquel, torno a estar per aquí, llàstima que no puguis venir a la party.
En quan al que dius, el PSC farà el que digui el PSOE, ja veuràs, i això de l'aigua portarà cua, perquè a Catalunya tot si val.