Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 10 d’abril del 2008

Un Mercadona pel Vendrell

Al Vendrell tenim tres Caprabos si comptem el que està a Santa Oliva. També tenim tres Dia's. Dues àrees de Guissona. Quatre o cinc Schelker's ( o semblants). Però el que no entenc perquè no posen d'una vegada un Mercadona. Som grans, cada dia ho som més. Per què no en posen cap ni aquí ni a la comarca? A veure si s'animen i no hem d'anar a Vilafranca o Vilanova a comprar Hacendado. Ja ens toca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nosaltres sòn uns d'aquests q cada dos setmanes xino-xano agafem el coxe i en anem a Vilanova a comprar al Mercadona!!! Es que val la pena...
Jo em pregunto quins interessos hi ha per què no s'intal.lin aquí altres supermercats. Ara canvien Caprabo per Eroski a veure que tal... Ei que a Calafell al futur mercat diuen que potser hi haurà un Mercadona, però no podrà vendre producte fresc per no fer competència a les parades... Però amb els preus que tenen els productes al mercat actual de Calafell no m'extranya que la gent no hi vagi i que hagin parades que han hagut de tancar!!

Nissan ha dit...

Es veritat, els que som fidels a Mercadona, quan sortim de casa el trobem a faltar i crec que a El Vandrell en fa falta un, del cambi del Caprabo a Eroski, a sigut per pitxor, tan amb el servei (no entenen el Catala)com en els productes, sobre tort el peix, no ja ni qualitat ni surtit.
Animeu-vos a montar un Mercadona ja. Martorell 17/6/08