Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 17 d’abril del 2008

Un premi molt humà


Sempre acostumo a rebre visites del meu amic Mèlich de Calafell http://xivarri.blogspot.com/ a vegades m'ensenya el bon camí, altres m'apunta interessant propostes artístiques. Però sempre noto la seva presència encara que a vegades no hi deixi petja. Ja fa anys que ens coneixem. Sobretot perquè ens hem d'encarregar de trobar el gra de la palla en un concurs literari de Calafell. La meva missió tal com marca les normes d'aquest premi és passar-ho a cinc blocaires:


Començarem per la Marta Mercader del Vendrell que s'ha proposat entre altres coses trencar la imatge de molts polítics vendrellencs. Per ella la política engloba un sentit molt més ampli i molt més proper al poble. Ella escriu algun article al Diari del Baix Penedès. Alguns aixequen polsegeura i uns pocs no tanta, però sempre dóna que parlar http://martamercader.wordpress.com/.


Després apuntarem la Laia Gomis. Realment és una pencaire en els diferents àmbits que abarca. Una persona que podries estar parlant hores i hores de política i moltes coses més. És també una de les joves promeses de la política local i comarcal i espero que arribarà molt més lluny. Escriu molt bé i molts cops sembla més gran del que marca el seu DNI. http://www.laiagomis.blogspot.com/.


Montse de Malgrat. Una dona lluitadora dia a dia amb la societat i amb ella mateixa. Persona plena de vitalitat i amb molta energia. Sincera, honesta i coneixedora dels petits plaers de la vida.



La Núria de Palafrugell. Vitalista. Cronista de la vida diària. Racional amb criteri propi i les idees clares.http://nuriaupi.blogspot.com/.


La Jordina de Lleida. Jove. Lluitadora amb les idees clares. Persona que estima profundament les tradicions de la seva terra. Membre activa de la Festa de Moros i Cristians. http://jordinafp.blogspot.com/.


Ara heu de passa aquest premi a cinc persones que s'ho mereixin. Mèlich. Moltes gràcies per pensar amb mi.