Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 25 d’abril del 2008

No cal que vinguin famosos a la Festa de la Bicicleta

El resultat de l'enquesta sobre si han de venir famosos a la festa de la Bicicleta d'aquest any ha guanyat clarament el no. 6 persones han votat que no. 3 votants han dit que si i altres tres que vingui Chiquiliquatre. Sobre que vingui Gemma Mengual ningú ha donat suport. No es prou famosa.

4 comentaris:

Teresa ha dit...

No és que Gemma, no siga prou famosa, és que la falta de cultura d'este país fa que es valore més qualsevol que fa el pallasso que no un bon professional que s'esforça per arribar a algun lloc.

Triomfa la llei del mínim esforç i la incultura. Per què sinó tenim els programes que tenim a la T.V?

el Mèlich ha dit...

Teresa, "fer el pallasso" és un acte ben honrat i lliure.
No siguem extremistes. En aquest món tot hi cap, sinó, seria un altre món.
I ja saps que en Raimon el demanava, però jo, encara segueixo en el mateix de sempre.
La rialla d'un infant davant d'un pallasso, per a mí, val més que totes les cabrioles que faci la Mengual, amb tots els respectes pel seu treball.
Una abraçada
Mèlich

Teresa ha dit...

Mèlich, a mi també m'agraden molt els pallassos, però els pallasos de veres, no qualsevol que es pot pensar que fa gràcia. Ser un bon pallasso també és un ofici.

No tinc res en contra del "chiquilicuatre", és més, crec que és una bona opció per a representar-nos a Eurovisión vist l'èxit obtingut en les darreres edicions. Em sembla, com a mínim, graciós.

Però pense, que el que fa este xic ho pot fer moltíssima gent i el que fa gent com la Gemma no.

I, per descomptat, és només una opinió personal, de cap manera pensava una altra cosa.

NO m'agraden els extremismes, però em fa por que la societat sí que arribe a representar-ne un per no saber valorar les coses com toca i deixar-se dur pel que més ix a la t.v. La T.V anul·la l'esperit crític de molta gent...

Una abraçada (i un plaer dialogar amb tu, encara que, com a individus diferents, tinguem opinions diferents, jajaja).

Què t'anava a dir ha dit...

Si crec que en aquest país el que es valora és algú que sigui el famós que en molts casos no és cap pallasso. Simplement fa el pallasso perquè no sap fer una altra cosa. Però visca els pallassos que viuen d'aquest art de fer riure a la gent.