Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 26 de març del 2009

Els premis Symbelmine




El blog de calafell m'ha passat aquest premi. Llavors ara em toca a mi seguir aquesta cadena.


"Estos premios son una forma de crear lazos de amistad y a su vez, para reconocer el esfuerzo y trabajo en la actividad bloggera de otros espacios. Además nos permite recomendarlos. Siempre habrá en alguno de ellos, un tema que nos mueva el interés. Las bases para aceptarlo son las siguientes.

1.- Exhibir la imagen del premio enlazando con el blog que te lo concede.

2.- Escribir un post citando el nombre de este blog.

3.- Elegir 7 blogs que por su calidad, afinidad o cualquier razón hayan conseguido establecer un vínculo que desees reforzar y escribirles un mensaje en su blog para que se enteren de su premio.

4.- Opcional: Exhibir el premio en tu blog."


Els blogs que jo crec que es mereixen aquest reconeixement són:


1 Una persona molt interessant i que ha fet el blog com el seu diari personal amb les penes i alegries http://garmirbcn.blogspot.com/.


2. Una empresaria molt activa del Vendrell que hauria de servir d'exemples per altres del del municipi. http://pepalovesintheworld.blogspot.com/


3. Un jove mestre del Vendrell que s'està preparant per educar a les futures generacions. Una proposta molt interessant. http://elollonarteduca.blogspot.com/.


4 Un calafellenc molt actiu en tots els aspectes i amant del seu poble i del lloc on va néixer. Un artista 100% http://xivarri.blogspot.com/.


5. Una jove amant de la literatura que ens escriu les seves aventures a través de petits relats. Darrerament els trobo més optimistes. http://totalmenteafavor.blogspot.com/,


6. La política feta al nivell de les persones. Amb claretat, convincent i sap allà on ha d'anar. http://martamercader.wordpress.com/.


7. Una jove periodista que vol donar al món dels vins l'espai que li toca dins la xarxa. Una versió 2.0 del vi del penedès. Una pencaire 100% http://viniesfera.blogspot.com/

2 comentaris:

Gemma Urgell ha dit...

Recoi Miquel, gràcies per aquest premi! Tot un honor!

elbosquefantasma ha dit...

Tengo pendiente visitar muchas páginas de las que nombráis y no conozco mucho. Gracias por la parte que toca. y a continuar haciendo buenas entradas, y que las podamos seguir leyendo.