Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 4 de març del 2009

Tot un detall per part de Jané Ventura

Aquest migdia hem fet una reunió de treball en un restaurant del Vendrell. En una taula davant hi havia una persona de la família de propietaris dels vins Jané i Ventura del Vendrell. L'amo del restaurant ja li havia posat en una bossa una ampolla de vi mig plena per emportar-se a casa el que havia sobrat. El detall ha estat quan ens ha donat el tros d'ampolla que portava perquè nosaltres poguéssim tastar la nova línia de l'empresa i ens ha explicat tot el significat d'aquest nou marquèting. La veritat és que aquesta és una manera ideal de fer clients, poder oferir la possibilitat de provar en un restaurant algun dels seus caldos. Moltes gràcies. El vi estava molt bo amb un gust afruitat deliciós. Esperem tornar-te a trobar en un restaurant. El que avui has fet ha estat tot un detall per la teva part. Enhorabona per aquesta iniciativa que ens ha permés assaborir aquest nou gust d'una manera espontània i directa. A vegades la gent és gasta molts de diners en promoció i aquest tipus d'actes no es practiquen i jo crec que el cara a cara és el millor que pots fer per difondre un producte. Tot un cavaller per la teva part.

2 comentaris:

Jordi Voltà ha dit...

Hola Miquel, agraït de la teva comunicació.

No és la primera vegada que sento aquest fet. Millor dit, jo m'hi he trobat.

Són gent que està per la feina i amb detalls que sorprenen. Ja no és l'obsequi -que també-, sinó l'explicació del com i perqué del vi en qüestió.

Estimen el que fan, sense cap dubte, i això porta a la feina ben feta.

elbosquefantasma ha dit...

jeje, Es que hay gente que se gana la vida con empresas, que idean nuevas maneras de vender lo que hacen. No hay más remedio que hacer tirar hacia adelante la economía productiva.