Avui hem anat a dinar amb la family al restaurant del Paco Azuaga al Tancat. Fantàstic. Ens hem posat les botes. Realment és un dels llocs que encara no hi havia anat mai, però de ben segur que hi tornaré per la qualitat del menjar i el caliu que hi ha. Molt bé Paco, ets un dels millors de la cuina vendrellenca i val la pena venir a provar els teus plats i en especial el bacallà.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada