Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 1 de març del 2009

L'Eurovisió recupera la serietat

Per la primera cadena de la televisió varen donar ahir dissabte una semifinal i la final per buscar un cantant que representés a Espanya a Eurovisió. Al final va gunyar una triunfita, la Soraya amb una cançó que és més del mateix. És una llàstima que ja no tinguem algu del nivell del Rodolfo Chikiliquatre. Una persona que va reunir a moltes persones davant la tele per veure com acabaria. Tornem a ser normals, potser massa. Jo hagués agafat un rus que visqui aquí a veure si així captem més vots de les ex repúbliques soviètiques. Perquè tot això és política i poc cosa hi ha de bellesa, armonia o alguna cosa que tingui que veure directament amb la música i l'intèrpret.

3 comentaris:

Beatriz Durán ha dit...

Soraya? Doncs hi havien altres cançons amb més tirada... Els Remembrances haurien captat molts vots també, però no van passar a la final. Isi no sonava malament, i tenia canya. Però Espanya no guanyarà Eurovisió amb el percal polític actual...

Albert Recasens ha dit...

Pregunta al grup Sal 150 si Eurovisió es seria o no

elbosquefantasma ha dit...

si estoy deacuerdo con Beita, Esos chicos de Remembrances eran los del gótico tipo evanescen, la mejor canción pero con otra vocalista.