A la nostra comarca hi ha gent que estima la cuina. Gent que ho fa amb passió i encert. Aquest és el cas del jove cuiner Miquel Soria que fa uns quants mesos que regenta un restaurant que porta el seu nom al carrer sant Magí, 34 del Vendrell. Allí hi trobareu un tracte especial i evidentment uns plats que estan per sucar-hi pa. Us recomano els peus de porc amb gambes i les pastetes de xocolata blanca. Ja ho veureu. És un gran encert que tinguem un restaurant com aquest. Un lloc per gaudir els cinc sentits.
dijous, 29 de març del 2012
Miquel Soria, un restaurant del Vendrell que s'ha de provar
www.restaurantmiquelsoria.com
A la nostra comarca hi ha gent que estima la cuina. Gent que ho fa amb passió i encert. Aquest és el cas del jove cuiner Miquel Soria que fa uns quants mesos que regenta un restaurant que porta el seu nom al carrer sant Magí, 34 del Vendrell. Allí hi trobareu un tracte especial i evidentment uns plats que estan per sucar-hi pa. Us recomano els peus de porc amb gambes i les pastetes de xocolata blanca. Ja ho veureu. És un gran encert que tinguem un restaurant com aquest. Un lloc per gaudir els cinc sentits.
A la nostra comarca hi ha gent que estima la cuina. Gent que ho fa amb passió i encert. Aquest és el cas del jove cuiner Miquel Soria que fa uns quants mesos que regenta un restaurant que porta el seu nom al carrer sant Magí, 34 del Vendrell. Allí hi trobareu un tracte especial i evidentment uns plats que estan per sucar-hi pa. Us recomano els peus de porc amb gambes i les pastetes de xocolata blanca. Ja ho veureu. És un gran encert que tinguem un restaurant com aquest. Un lloc per gaudir els cinc sentits.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
tomo nota per anar-hi!! gràcies per compartir-ho
Petons!!
Publica un comentari a l'entrada