Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 25 de setembre del 2012

Creada la comissió d'usuaris del Patronat Municipal d'Esports del Vendrell

El gran dia de la reunió de la creació ha estat avui a les 20 hores a la plaça Vella. Allí hem creat una comissió d'usuaris del Patronat Municipal d'Esports per queixar-nos d'un seguit de decissions que s'han pres en relació amb aquest equipament esportiu. A partir d'ara uns 10 usuaris es dedicaran a tirar endavant aquest grup de treball fins que es puguin arreglar algunes de les nostres peticions. Avui s'ha fet una recollida de signatures i en propers dies es seguirà avançant sinó hi ha resposta o si la que hi ha és insuficient.
En aquest grup de treball hi ha representats jubilats, mares i pares de nens usuaris, discapacitats, aturats, usuaris de diferents horaris de la piscina i altres col·lectius que han sorgit en el nombrós grup de 300 persones que avui s'ha concentrat a la plaça Vella. Gràcies a tothom per ser-hi i estarem oberts a la participació de tothom i a escoltar i atendre totes les peticions que ens arribin a nosaltres.
 Molta sort i a seguir treballant per allò que un creu i sent.Això és el més important. Una reunió totalment pacífica i democràtica on tothom que ha volgut ha dit la seva i crec que s'ha sentit representat en el que s'ha dit tenint en compte que és un col·lectiu molt variat. Si algu vol fer un comentari que ho faci en aquest espai on en un grup de facebook que es crearà i ja direm el nom. Per alguna cosa interna doncs envieu un mail a sobretaula@gmail.com