Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 27 de setembre del 2012

El cinema bosc no Vilanova no tanca


L’Ajuntament aconsegueix prorrogar l’acord per gestionar aquest equipament
L’Ajuntament seguirà gestionant el Bosc Cinema, després de negociar una nova pròrroga, en aquest cas per un període de tres anys. Malgrat l’anunci la setmana passada del tancament, tant la família propietària com la regidoria de Cultura han continuat negociant per esgotar totes les possibilitats, dins del termini del contracte vigent que finalitzava el 30 de setembre.
Finalment, ha estat possible prorrogar l’acord actual, en les mateixes condicions que fins ara, per un període de tres anys per tal de mantenir en funcionament aquesta equipament al centre de la ciutat. La regidora de Cultura, Marijó Riba, ha explicat que l’Ajuntament “ha tingut en tot moment la voluntat de mantenir l’equipament obert, i per això ha seguit explorant totes les possibilitats”. Malgrat això, afirma Riba, “vam haver d’avisar els treballadors en forma i temps perquè la finalització del contracte s’apropava i no hi havia cap acord, motiu que va generar la notícia del tancament”.
La voluntat municipal ha estat sempre preservar una política de cinema com proposta cultural, oferta des de diferents equipaments públics. La ubicació del Bosc Cinema al centre de la ciutat és per l’Ajuntament un element de vital importància tant per apropar l’oci i la cultura a la ciutadania com per contribuir a la dinamització de la ciutat.
Marijó Riba ha reiterat l’agraïment a la família Juncosa, propietària del cinema, per haver fet possible que l’equipament continuï obert. Avui m'ha arribat aquesta nota