Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 18 de setembre del 2012

Un cinema menys al Penedès. Adéu al Bosc

FINALITZA EL CONTRACTE PER LA GESTIÓ MUNICIPAL DEL BOSC CINEMA
L’Ajuntament de VNG lamenta el tancament d’aquest equipament i agraeix a la família propietària els esforços que ha fet que han permès gaudir de programació de cinema al centre de la ciutat fins a data d’avui
La gestió del Bosc Cinema Municipal s’acabarà a finals del mes de setembre. Un cop finalitzat l’acord per tres anys entre l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la propietat per la gestió d’aquest equipament privat i, malgrat els esforços i gestions efectuats per part municipal i de la propietat d’aquest cinema, aquest servei cultural deixarà de prestar-se.
Les circumstàncies actuals -crisi econòmica, inversions necessàries, canvi tecnològic- han fet inviable un acord estable i de futur per mantenir en funcionament aquest equipament.
Per tal de donar continuïtat al servei, l’Ajuntament i la família havien cercat inversors privats per poder mantenir l’oferta actual de cinema al centre de la ciutat. Les circumstàncies de la propietat en aquest moments però, no han permès un acord satisfactori per a les dues parts.
Part de les propostes cinematogràfiques que oferia el Bosc, com son el Documental del mes, el Doc & Roll i el Mini cine es reubicaran en equipaments municipals con Neàpolis, el Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà.
L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol expressar el seu reconeixement a la família Juncosa, propietària del Cinema Bosc, pels seus esforços per mantenir i promoure aquest equipament en els darrers tres anys, així com la seva estimació pel cinema com a referent cultural indispensable per aquesta ciutat al llarg de diverses generacions.

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
17 de setembre de 2012
 
Aquesta és la nota que he rebut per mail. Jo crec que és molt interessant copiar-la. Una gran pena. És un lloc que hi anàvem bastant per veure pelis fora dels clàssics comercials.