Aquí al Baix Penedès tenim una costum que és menjar rollos de Pasqua per aquestes festes. En forma rodona i amb regust d'anís. A vegades s'acompanyen amb ous. Hi ha gent que en menja per tradició i altres per convicció. Conec gent que prefereixen altres productes molt semblants molt més saborosos i més ensucrats que no pas els nostres tradicionals rollos. Evidentment tenim la mona de Pasqua que ja és una altra història, però el rollo per anar bé s'ha d'acompanyar amb una mica de crema, nata, confitura o xocolata. Així li donarem alegria al tema.
L'aventura d'aquest blog va començar al febrer del 2007. En ell hi penjo els articles que publico en altres mitjans de comunicació i un grapat de reflexions personals i pensaments que a vegades val la pena guardar. En ell hi ha una mica la història d'aquesta comarca i de la seva gent. Alguns ja formen part del passat i altres són base del futur, però sempre està el present que ho posa tot en ordre. És una olla barrejada feta amb el pas del temps com l'escudella de les àvies.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada