Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dilluns, 24 d’octubre del 2022

Una gran triolgia per apendre, superar-se i sobre tot viure amb alegria

 



Ha estat un plaer com a vendrellenca, fer la primera presentació de la meva TRILOGIA MUTA-RENACE-VIVE a l´Auditori de l´Escola Municipal de Música Pau Casals, aquest passat 21 d´octubre.


Han estat 12 anys de recerca i, sobretot, de rastrejar indrets de tot el món per poder posar en negre sobre blanc aquestes tres novel·les d´acció que tracten d´impulsar al lector cap a la superació, l´emprenedoria i la transformació.

Amb aquesta trilogia tinc la intenció que tots aquells que no han pogut viatjar, facin un passeig per tots els continents i coneguin les persones més interessants que tant jo, com en Pemi Fortuny, hem conegut en els últims 17 anys. S´endinsaran en el perillós món de nous moviments femenins que estan sorgint fins i tot als indrets més recòndits, com a Oceania, República de Palau, vibraran amb la perícia de les protagonistes per aconseguir incidir en els diferents problemes fruit de règims opressors, també seran testimonis del despertar de la consciència gràcies a una revolució cultural molt especial.

A les tres novel·les es tracten temes d´actualitat com la repressió de la dona a l´ Iran, el fenomen de la submissió química a Europa o les manades, la migració i els refugiats, la mutilació femenina a l´Àfrica i a més viuran històries d´amor en un complex entorn.

Tots aquests components que he volgut incloure dins la trilogia, m´han portat a anomenar-la la trilogia terapèutica, ja que viatjar, descobrir i somiar estarà a l´abast de tots, que és tot el que necessitem per sanar-nos i sanar la societat en la que vivim.

Desitjo que la gaudiu! Podeu trobar els llibres o la trilogia sencera a la web www.yasminacanovas.com
Gràcies
Yasmina