Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 2 de maig del 2007

Caminant sota la pluja

Aquest és el títol de la caminada del passat dia 1. El gran protagonista de la 3a edició de la caminada popular d'Albinyana va ser la pluja que va acompanyar durant gairebé tot el trajecte els 70 participants que van prendre part en aquesta interessant proposta lúdico-esportiva. Tots vam aguantar fins arribar a la Societat que ens va obsequiar amb un fantàstic pica pica, però sobretot amb un sostre on no hi plovia. Enhorabona a la organització i a tots nosaltres que vam haver d'aguantar les dues hores llargues de camí sota la pluja. Llàstima del temps, perquè la proposta prometia. Però els pagesos estaven contents naltres també perquè vam fer una caminada que segurament passarà a la història per aquest fenomen metereològic tan desitjable, però a vegades tan poc agrait. L'any que ve ens veiem. Jo em pensava que algú abandonaria, però res de res. Tots vam aguantar fins al final. Molt bé. Felicitats

2 comentaris:

quim ha dit...

Bon dia per recordar. El millor va ser les cares dels caminadors quan la pluja els regalimava. Un ambient distés i moltes ganes de gresca. I en arribar a la Societat, un bona estona per compartir.

Anònim ha dit...

Molt agraïts per la teva col.laboració i participació en aquests actes, has demostrat amb fets i paraules estimar aqest poble i les teves arrels.

Josep Anton