Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 29 de maig del 2007

Heu trobat un bon lloc per rentar el cotxe?

Hola a veure si algú que llegeix aquest blog em sap dir d'un lloc on es pugui rentar el cotxe i sense que després et trobis els vidres plens de gotetes que no marxen. A veure si hi ha algún lloc al Vendrell o rodalies que deixin els vidres nets. A Lleida conec l'Elefant Blau, però aquí al Vendrell he provat les Mates i de la Cometa i res de res. No queda del tot bé. A veure si algú em sap dir alguna cosa. Moltes gràcies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira Miquel, yo el porto a la Av/ Sant Vicençs hi ha un garatge que tel renta per dins i per fora , ademes t´ho assequen a mà.Es una mica car pero t'ho deixen molt bé.Jo l' utilitzo quan tinc algun esdeveniment especial BBC(Bodes,Batetjos o comunions )

Què t'anava a dir ha dit...

Moltes gràcies. Però jo em referia especialment a algun que fos un tunel de rentat.

chuck ha dit...

a vilafranca,al clot de moja,al costat de la q8,as de esvaldir amb aigua osmotitzada,record,lluis

Anònim ha dit...

Hola podrías probar el autolavado con tratamiento de osmosis que hay en polígono de la cometa, dentro del polígono, el autolavado se llama cal julio y es de los mismos propietarios que la gasolinera de Bp que hay junto al mercado municipal. Es el mejor!! Te lo aseguro, no hay que secar ni el coche ni los cristales!! y además si eres asiduo a repostar en la gasolinera de vez en cuando te regalan fichas para lavar el coche gratis!!!