Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 1 de novembre del 2007

Dia 1 de novembre, dia d'imprevistos

Pascual Maragall va encarregar pel dia 1 de novembre les eleccions al Parlament de Catalunya. Artur Mas va guanyar els comicis, però les esquerres es van tornar a reunir en un front comú i van escollir el Pep Montilla de president de la Generalitat. No era el primer cop que passava i crec que tampoc no serà l'últim. Però la democràcia és així. Enguany aquesta data relacionada amb la castanya, el panellet i Halloween està vinculada al desplegament dels Mossos a casa nostra. De moment s'han d'estar en un formiguer al costat dels seus companys de trànsit. D'aquí uns mesos ja tindran caserna al cor del Vendrell. Després ja veurem si podran sortir perquè on estan crec que no és el millor lloc per culpa dels mals accessos. Però ells volien estar al mig de la vila. Doncs ja ho estan i els altres problemes per més endavant. Ja veurem que passa quan tot funcioni. Ens han portat 122 mossos amb les seves cavalleries de quatre rodes. O sigui que tal com es calcula que cada cinc mossos és un al carrer entre festes, baixes, descans setmanal i altres incidències. Tenim en teoria gairebé 25 mossos al carrer les 24 hores al dia i 365 dies a l'any. Un territori amb uns 90.000 habitants i 14 municipis. La majoria de pobles no tenen policia municipal. A veure que passa. Estem a l'expectativa d'aquest cos que es desplega a casa nostra. A veure com evoluciona tot plegat. Temps al temps. En seguirem parlant.

2 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
A BCN el desplegament dels Mossos va anar millor del esperat, crec que al Vendrell anirá bé també.
Respecte als tripartits, tenen com a raó de ser trencar CIU, i aquesta resisteix bé, encara que el tripartit no governi, les coses tiren endavant gràcies als empleats públics com a Italia, Catalunya s´ha italianitzat, i ho aguanta tot, sense protestar com es demostra en el tema RENFE. Això per desgracia pot envalentonar a molts a seguir agredint Catalunya, quina pena.

Montse ha dit...

No se que dir-te si us envien Mossos recent sortits de l'escola, no aníreu massa bé, ja que són molt joves i no saben el que es porten entre mans, ara bé, si us envien gent amb experiència entre aquests joves, tot anirà bé.
Hem de tenir en compte, que d'agents bons i de dolents n'hi ha a tot arreu, però els preparen bé per poder realitzar les seves tasques.