Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 11 de novembre del 2007

Ens quedem senses mossos?

En aquests darrers dies la televisió, la ràdio i altres mitjans de comunicació ens estan matxucant que ens hem d'apuntar per ser Mossos d'Esquadra. Una de les professions on s'han apuntat moltes persones per obtenir un millor salari. Altres suposo que ho han fet per vocació, però no sempre ha estat així. Jo crec que per ser policia com moltes altres professions hi ha d'haver algú de vocació a part d'un salari més o menys digne.
Aquesta proliferació de publicitat per ser mosso segurament ens indica que falta personal. La veritat és que molta gent prefereix altres oficis que no ser mosso, però això de ser policia sempre et queda com a últim recurs. A veure si acaba aviat aquest anunci i trobem un munt de gent que vulgui ser mosso. Entre això i els regals de Nadal, la televisió m'esta començant a fastiguejar. Sort que tenim el Polònia que aguanta el llistó una mica més amunt del suficient. Per mitja. Perquè hi ha moltes escombraries en format de programa

3 comentaris:

Eva ha dit...

suposo que la demanda de mossos ve pel fet que aviat el 100% del territori català estarà controlat pels mossos, encara hi ha zones on treballa la guardia civil i per tant cal que surtin noves places de mosso, no crec que l'explicació sigui més complicada

Anònim ha dit...

No ha de ser fàcil la feina de mosso; tens molta responsabilitat i no pots permetre cap error perquè sinó "t'afusellen" a crítiques. Crec que s'ha de tenir caràcter i també vocació. No pot ser mosso qualsevol persona que estigui a l'atur i vulgui treballar.

Montse ha dit...

Polònia!!!
el millor de la televisió publica.
No et pensis que sigui tant fàcil ser mosso, l'academia es durilla, t'ho dic perquè el meu marit és policia local, i varen ser nou mesos, molt durs d'estudi.
A banda es una bona feina, i et dona una seguretat que l'empresa publica no pot donar.