Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 6 de novembre del 2007

S'ha mort "EL Droga" del Vendrell

Una de les persones més populars del Vendrell era "El Droga" un rodamon que tenia costum sovintejar uns quants bancs públics del Vendrell. Un rodamon que intentava viure el millor que podia dins les seves possibilitats i amb una afició declarada per tot allò que entre els uns i altres ens volen prohibir. Uns afirmen que fa 15 dies que es mort. Altres diuen que el decés ha estat avui. Són moltes persones que el coneixien perquè era una persona molt popular. A partir d'ara ja no el trobareu en cap banc del Vendrell. Segurament estigui on estigui està disfrutant d'aquesta vida que per llarga que sigui sempre és massa breu. Qué sigues felíç ¡ Què més pots demanar ?

2 comentaris:

Anna ha dit...

Hi ha un "rodamont" a Castelldefels que li diuen el "shorts" (perquè estiu i hivern va amb els mateixos pantalons curts) i, es veu que la mare el busca perquè ha heretat una fortuna del pare.
Molts rumors corren en aquesta vida, pero.. I si és veritat?

Montse ha dit...

Aquestes prsones amb el pas del temps, i de tant veure-las, las fas de casa teva, i arrives a sentir una certa estimació per a elles, ves a saber que els habrà portat a ser rodamóns.