Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 7 de novembre del 2007

La Caixa, una qüestió d'estil

Fa anys uns quants que treballem al mateix lloc vam fer una carta als diaris comarcals denunciant que La Caixa donava a alguns escollits rellotges de marques conegudes aprofitant les marques nadalenques. No criticàvem que donessin aquests obsequis. El que tornem a criticar és que ho facin sense cap criteri minimàment objectiu i només per amistat i similar. Jo crec que això és un greuge més per a tots aquells que confiem d'alguna manera amb la Caixa. Si ho vol fer que ho faci, però d'una manera més elegant o almenys amb algun criteri. Els rellotges que reparteix són Pertegas i Antoni Miró entre altres. Jo crec que aquesta pràctica la desacredita totalment i actua amb uns principis que com a empresa no l'afavoreixen gens. A nosaltres, els de la Caixa ens van convidar a què anéssim a alguna oficina que alguna cosa ens donarien. Doncs no hi vam anar perquè no volem cap rellotge, però tampoc volem que ho facin d'aquesta manera. Emprenya una mica.

3 comentaris:

Eva ha dit...

gràcies per la felicitació!
bé, que regalin rellotges "arbitratiament" potser és el de menys, el més fotut segur que no surt a la llum d'aquesta manera....

marta mercader ha dit...

miquel,

aquests regals que fa la caixa i totes les caixes en principi són per aquells clients més fidelitzats a l'entitat. O sigui més rendibles. Serveixen perquè no et sentis un número més dins la immensitat de clients. I realment també existeix la premisa qe si tu no et queixes ells no retifiquen.Però has de tenir en compte que les caixes no són una ONGi han de donar benefici , encara que hagin de destinar una part d'aquest a l'obra social.

Què t'anava a dir ha dit...

Jo crec pels casos que conec al Vendrell no funciona pels millors clients ni els més rendibles. És més per amistat i endolls que hi ha. Jo crec que no surt a la llum de cap manera. És un secret que cada dia coneixem més persones no afortunades.