Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 14 de febrer del 2008

Algo està passant i no ho veig

Aquest matí he mantingut una conversa un xic misteriosa amb una persona que conec de l'escola. Ens veiem poc i quan ho fem intercanvíem algunes paraules. Jo li deia que el PP podria guanyar les eleccions. Jo no tinc tan clar que guanyi el PSOE encara que sigui per minoria. Ell em deia que la gent s'està donant compte d'una cosa i que guanyaria un altre partit. La veritat és que no ho entenc. M'estava parlant de CiU que no crec que aconseguieixi gaires més bons resultats que els anteriors i el que comporta fet que només estigiui a Catalunya. La coalició d'esquerres s'estava preparant per un gran nombre de representants a Madrid. No ho entenc. M'he perdut.

4 comentaris:

zel ha dit...

Nen, jo tampoc ho entenc, però alguna cosa ha de passar o estem fotuts! Per cert, he vingut de ca la Núria i m'he quedat a llegir...
Salut!

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira ha dit...

Miquel, permete'm que et digui la meva opinió envers la teva exposició que fas esment en aquest petit article:

CIU no podrà mai guanyar unes eleccions generals, ja que és una coalició nacionalista catalana. Igualment esquerra republicana de Catalunya. El defecte de les dues coalicions catalanes és que les dues quan ens representen a Madrid s'obliden dels interessos dels catalans i només pensen amb els interessos propis del partit. Per tant, jo faig una diferenciació ben clara envers el vot de les eleccions generals, perquè els representants catalans no representen Catalunya, només representen les seves propies butxaques. Això és molt trist, però és així. Ara, a Catalunya ja són figues d'un altre paner.

I recorda l'independència d'una nació no s'aconsegueix com ho estan fent els polítics de casa nostra. Si veritablement volguessin la independència ja faria anys que la tindriem.

Cordialment,

Xavier Ollonarte Rovira.

Anònim ha dit...

El Xavier ha deixat una reflaxió important en les seves línies...

Però la comparteixo en part. Molts dels representants polítics quan vam a Madrid no veuen catalunya igual que nosaltres... (el que estem aquí) per tant, crec que tots els partits calalans que estan a Madrid tindrien que estar units per una causa. CATALUNYA.

A a data d'avui no hi ha cap que ho hagi fet... CiU menys que ha jugat a la puta i la ramoneta durant tants anys...

ERC menys que ja s'ha guardat prou de que duressi molts les seves cadires...

PSC ho ha intentat però estar amb PSOE vulguis o no li condiciona...

Però sent neutral, i realista, que te més possibilitats de fer un bon paper a Catañlunya i poder-lo defensar a Madrid? jo crec que el PSC...

encara no sé que votar però... crec que la feina a Catalunya s'està fent bé i això compte a Madrid

A10

Què t'anava a dir ha dit...

Xavier, ja sé que CIU no podrà guanyar mai unes eleccions generals, però la resta de possibilitats de coalicions tampoc és gaire optimista. No sé. Esperaré la nit del 9 de març a veure quin partit dóna la campanada. No serà izquierda unida?