Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 6 de febrer del 2008

Per un 50% de participació en les properes eleccions

Enganyada, estafada, menystenida són alguns dels qualificatius amb que la gent titlla els polítics. Hi ha de tot a la vinya del senyor, però el problema és que el sistema no funciona i cada dia són menys els que hi confien. Molts d'aquests a canvi d'alguna cosa o ves a saber el què. La Jordina de Lleida en el seu blog aposta per una campanya del 80 % de participació. Crec que si arribem al 50% a llocs com al Vendrell i Calafell podem estar més que satisfets. A no ser que passi alguna cosa rara, hi haurà més gent que es quedin a casa que vagin a votar. Som més americans o potser alguna cosa falla. La gent ja no està tan disposada a que li aixequin la camisa. A veure si es comença a fer alguna cosa i entre tots aixequem des de la nostra posició el tema. Crec que no passem del 50% de participació. Ja ho veureu. Queda una mica més d'un mes.

3 comentaris:

JORdina ha dit...

Miquel!

Ho hem d'aconseguir! Sé que la gent està descontenta, desmotivada, es sent enganyada, creu que tots els polítics són iguals... però tu realment ho creus? penses que es el maeix ZP que Rajoy? penses que la solució passa per la desmobilització que vaticina el PP i que hi col·laboren els sectors més obscurs d'alguna part de l'esglèsia?
A les últimes generals vam arribar al 77%, i a les que va guanyar per majoria absoluta el partit popular l'any 2000 un 64,7%... (cal recordar la guerra, el prestige, el descredit internacional, la recessió econòmica en infraestructures a Catalunya, etc...)
sé que falten moltes coses, que cal sé més transparents, més propers, més accessibles... però no passo en que siguin tots iguals, i la solució és legitimar de nou als polítics, creure-hi i EXIGIR que compleixin allò que diuen...

Continuo apostant pel 80% i espero que a Calafell, també hi aposteu, perque si la gent es queda a casa dóna la victòria a la dreta, CADA VOT compta, i els seus i van tots!

Una abraçada i a pel 80!

JORdina ha dit...

També el 80 pel Vendrell i per Lleida!

Unknown ha dit...

Amb la quantitat de mentides que diuen tots els polítics, se'ls ha perdut la confiança. Qui confia en la política? I... em pregunto... qui ens voldrà perjudicar menys? No crec que arribem al 50%.