Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 22 de febrer del 2008

Proposta Trinxeiare per les eleccions

El col·lectiu la Trinxera del Vendrell com a mesura de protesta de cara a les properes eleccions generals ha pensat de posar dins de cada sobra del vot un bitllet de tren per manifestar la repulsa en vers tot el que ha passat amb el tren i l'AVE. Què us sembla? que més s'hi podria posar dins el sobre de les eleccions? Penseu que hi ha dos sobre i la cosa dóna de si el doble que unes eleccions normals.

3 comentaris:

Teresa ha dit...

En lloc de ficar-hi una papereta de partit, propose ficar-hi un llistat amb les 10 coses que per a cadascú de nosaltres són més importants ara mateix i que pensem que unsbons polítics haurien de solucionar.

(Més que res, perquè sembla que cada vegada tenen menys clar quines són les preferències de la gent i per donar-los idees renovades, perquè ja fan fàstic amb la manca d'originalitat que mostren a les campanyes i als programes electorals).

Salutacions des de València.

Montse ha dit...

Molt bona iniciativa, a veure si es dur a terme, donem una lliçó als nostres polítics.

marta mercader ha dit...

és una inicitaviva imaginativa enara que no serveix per a res. Seran vots nuls i els únics vots que valen són els que acaben escollint un diputat. Els nuls o blancs fan efecte la nit electoral però ja està alhora de decidir polítiques d'infrastructures no es tenen en compte. Em sap greu per tant és millor fer un vot útil i votar . I aquetes campanyes fer-les a la campanya però no alhora d'anar a votar