Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

diumenge, 10 de febrer del 2008

Sergio Dalma: un gran cantant i una gran persona


Per sorpresa la meva dona i jo vam trobar per internet que el Sergio Dalma feia una signatura del seu darrer treball a Media Market de Tarragona. A la tarda de dissabte vam sortir de casa i sobre les sis que era l'hora prevista ens vam plantar a Tarragona. L'esperat músic va arribar a tres quarts de set, mentrestant una àmplia cua s'havia creat davant d'aquest centre de les Gavarres. Sergio Dalma va tenir el gest, la caballerositat i la gentilesa de tractar a totes les persones que feiem cua per la signatura del seu disc de peu, amb dos petons o un encaix de mans pels homes i intercanviar unes petites paraules. Va ser tot un detall. No es va seure ni dos minuts. Tenia una taula per signar i ho va fer tot a peu dret. A més portava un altre xicot que t'agafava la teva pròpia càmera i et feia una foto. Va ser una gran tarda. La majoria de gent rondava els 20 o 40 anys. No cal dir que quasi eren dones, però també hi havia un nombre considerable d'homes. Durant les dues hores que vam estar fent cua els peus es van refredar, però realment va valer la pena. Ens trobàvem tots molt contents pel tracte rebut.
Li vaig comentar personalment si vindria a Lleida i em va dir que el dia anterior ho havia estat parlant amb el seu mànager. A veure si el podem veure per la festa major de la capital de la terra ferma. Allí als Campus. Ja ho sabeu si us agrada i teniu l'oportunitat. Val la pena. Va ser molt més que la presentació d'un disc.
Durant el temps que ens vam estar esperant a la cua ja vam sentir tot el disc i la veritat és que val la pena. És el seu estil. Llàstima que només té una cançó en català. A veure si s'anima i en fa un treball sencer. Ja sabeu que regalar els que celebrin Sant Valentí. El preu del disc va ser 11,49 i es diu a Buena hora. Un preu raonable per a 13 cançons interpretades per aquest gran baladista amb la veu de cantant italià.

3 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Hola Miquel,

El llistat de blocs de la Penedesfera ja té més de 100 blocs agregats i ha arribat el moment que passi de ser només una llista per a convertir-se en una veritable comunitat. El proper dissabte 16 de febrer farem a Gelida la reunió constituent de la xarxa de blocaires del Penedès. Et convidem a venir i participar-hi. Tens més informació a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

T'agrairíem que difonguessis la notícia el màxim possible a fi que blocaires que potser no són encara al llistat poguessin conèixer i sumar-se al projecte.

Salut!

Unknown ha dit...

Sergio Dalma és un bon cantant i tens raó, a més, és una gran persona. No m'estranya gens que el tracte fos bo.
Estaria molt bé que tragués algun disc en català, seria inigualable.

Biblioteca de La Llagosta ha dit...

Crec que desprès de tants anys sobre els escenaris es pot permetre el luxe de cantar en el idioma que trovi més oportu és un cantant sencill i això ens agrada a tots.Val a dir quan canta en català sap arrivar al cor de tothom i posar la pell de gallina...és esplendi.
Mònica.