Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimarts, 12 de febrer del 2008

S'ha acabat el xollo del tren gratuït

Ja està. Ara per anar a Barcelona, per la línia de Vilanova ja hem de pagar bitllet. Hem estat uns dos mesos sense haver de passar per taquilla, però tot el bo dura poc. Ja ho sabeu. Encara que de moment no vagi l'AVE, el fet que un tren de proves arribés a Sans és el punt i final d'aquesta mesura temporal, però benvinguda per les nostres butxaques. Estava bé perquè coincidia amb les festes nadalenques i tot ajuda a estalviar-se uns diners.

5 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Miquel:
Igual el gratis dura uns dies més , això al menys deixava caure un article de LA VANGUARDIA d´avui, pot ser que la mesura es prolongui uns dies més, igual tens sort.

Anònim ha dit...

Ahir a la nit vaig escoltar unes declaracions del president de RENFE, a Catalunya Ràdio, on deia que continuarien sent gratis fins que l'AVE entrés en funcionament. Encara que tothom sabem que una cosa és el que diguin i l'altra el que realment facin, ja ho diu la dita "del dicho al hecho hay un trecho"..

Laia Gomis ha dit...

Si voleu una informació concreta fruït de la meva experiència personal que motiva el present comentari. Avui mateix he agafat el tren a Sant Vicenç de Calders i quan he anat a comprar el bitllet m'han dit que la línia C2 continuava sent gratuïta fins l'entrada en funcionament de l'AVE.

Cordilament,

Laia

Anònim ha dit...

Miquel, et confirmo que la gratuïtat de la línia està garantida fins el 9 de març inclós.
Es suposa que fins aquesta data, el conseller en qüestió no creu que estigui "pagat" tot el mal de cap causat als patidors de RENFE.
...i jo afegeixo: no tindrà res a veure amb una postura de campanya electoral, oi?
Sigui com sigui, aprofitem tots aquesta circumstància

Què t'anava a dir ha dit...

El passat diumenge dia 10 no recordo en quin diari vaig llegir que RENFE arran que la setmana anterior havia fet amb bons resultats una prova de l'AVE fins a l'estació de Sants ja donava per acabada la gratuïtat del tren per la via de Vilanova. Aquesta informació que vaig veure amb els meus propis ulls debia ser un lapsus i segurament no es va arribar a fer realitat. Esperem que duri aquesta mesura per tot el que s'ha hagut de passar.