Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 15 de maig del 2008

Els misteriorosos 400 euros

L'actual president del govern José Luis Rodríguez Zapatero ja abans de les eleccions ens va dir que com l'economia espanyola havia anat molt bé ens donaria a tots 400 euros. Ara resulta que d'aquell titular s'havia de llegir la lletra petita. Te'ls donava si abans ja els havies pagat. O sigui que per als pobres que no han de fer la declaració de renda res de res i per als rics i classes mitjanes doncs ja tenen això per un cap de setmana diferent.
Val més que haguessin invertit aquests diners en subvencionar bolquers, escoles bressol i més beques i no en donar-te 400 euros qu abans ja t'han pres. Doncs això. Que em sembla que aquesta mesura és una gran xorrada política.

2 comentaris:

Lara ha dit...

Et pensaves que estaves sol? Los planetas són força discrets i suposo que això s'enganxa a la molta gent que els escolta!
Sentir-se sol no vol dir que ho estiguis!

cuida't

Gemma Urgell ha dit...

Miquel,
Col·laboro a Bellvei Ràdio i el proper divendres 23 de maig entrevistaré al Dani Garcia Peris per parlar de la Penedesfera. M'agradaria que també vinguessiu alguns blocaires del Baix Penedès. Podràs?? M'envies un mail i en parlem? Gràcies