Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dimecres, 28 de gener del 2009

El cartell de la festa major del Vendrell no mata

Aquest és un dels pobles que sis mesos abans de la Festa Major ja sabem qui vindrà i tot plegat perquè ningú desmonti una roda de premsa. És que som genials, la veritat. Quan arribi el dia ja ningú se'n recordarà. Els Mojinos no m'agraden, poden ser divertit i el que tu vulguis, però per espectacle ja tinc el passeig Marítim de Coma-ruga els findes a partir de Setmana Santa. Hi ha molt de color allí. Els Taxí m'agraden força, però els que més m'agraden són els Laxen que aquesta deu ser el 3r any seguit que toquen al Vendrell. Ho trobo molt bé i així s'ha de fer.

6 comentaris:

Albert Recasens ha dit...

Dons jo trobo positiu a banda de qui vingui que s'anuncïi amb temps la festa major, però potser aquest any s'han passat! està bé que corri la veu amb temps que a la festa major hi ha grups potents i gratuïts i que tothom ja es programi assistir a la Festa Major.
Els Mojinos en concert són divertits, els Taxi tenen qualitat i evidentment per mi els lax'n' és del millor que pot venir. Crec que es el segon any consecutiu que venen, no recordo que vinguessin pas l'any 2007. De fet hauran vingut: Festa major 2009, Track 2008, Festa major 2005, presentació Morfina 2003 i Festa major 2000.

Anònim ha dit...

Hola Mquel, el motiu de què s'anunciïn els concerts de la Festa Major tant aviat és perquè necessitem anunciar els premis del Track i no pas per por a què ens desmontin una roda de premsa.
Els premis del Track inclouen poder triar amb qui vols tocar per festa major i d'aquí venen les preses.
Em sap greu que hi hagi algun dels grups que no t'agradi però és difícil triar grups que agradin a tothom i més en un any de crisi com aquest.
Tot i això la comissió de festes treballa per per poder arrivar al màxim de gent possible i això a vegades és complicat.

Beatriz Durán ha dit...

Sobre gustos, no puc dir molt més. El que no m'agrada tant es que es repeteixin els "mateixos" concerts de pobles propers. Els Mojinos no van tocar va gaire a Segur de Calafell. Tot i així, el directe és molt bó. Tot i que a Cambrils van estar bastant fluixos i la calor era insoportable. I Taxi... no sé si hauran millorat el directe després de Melón Diesel, però era malíssim.

Amb això de les noves tecnologies i la moda d'escollir grups, representants musicals... estaria molt bé poder votar als grups que ens agradaria veure en directe al Vendrell.

... "Ahí queda la cosa"...

Albert Recasens ha dit...

Lo de votar sempre és positiu, però és extremadament complicat contractar grups d'aquestes característiques. Es a dir: hi ha grups que s'escapen de pressupost (en molt!), hi ha grups que no fan gira, hi ha grups que no volen tocar en concerts gratuits, hi ha grups que exigeixen tocar no mes tard de les 22:30h (impensable en una festa major), n'hi ha d'altres que ja tenen el dia contractat o bé que el dia anterior o posterior el tenen contractat a l'altra punta del païs i els hi es logísticament impossible de venir, etc... Total que es farien votacions i potser vindrien grups que han quedat en 8a, 11a i 20a posició per exemple.

Beatriz Durán ha dit...

Segur que el fet que es pugui votar per internet a grups musicals dona altres ideas dins del pressupost. I si és positiu, també serà un repte posar-ho en marxa i veure com va la cosa.

Salva Ferré i Gibert ha dit...

El motiu de l'anunci dels concert és com be diu en Raül per el track i no perquè ens prenguin els grups ni cap altre escusa més, us ho puc assegurar perquñe en sóc un dels membres de la comi de festes.
Es complicat endevinar el grup adient per la festa major, ara aquest any estan com estem amb la crisis no podem demanar més, a l'hora de retallar pressupostos el que és mes prescindible és les festes, però bé crec que ens divertirem igual.
Per cert trobo molt interessant la proposta de l'enquesta, però també dono la raó a l'albert que segur que vindrien grups que no arribarien ni al cinc, n'hi ha molts que es pasen 2 pobles amb els preus i demanen moltes condicions inasumibles per el nostre poble, peró la suggerencia la trobo acertada!

Apali