Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

dijous, 15 de gener del 2009

El facebook està superant amb escreix els blogs

Aquest tema dels blogs crec que està perdent una mica. Alguns dels amics que tenia en aquest món han deixat d'actualitzar el seu blog. Ara el que està triomfant és el seu rival més directe, el facebook. És normal. La gent que li agrada realment escriure té blogs. La resta on anat deixant. Ara és per amor, abans era per passió. Això dura el que dura

6 comentaris:

Teresa ha dit...

Sí, jo, recentment, també m'he fet un compte Facebook, però només l'use per veure les fotos que hi penja la gent que conec.

La veritat és que no està gens malament com a forma de comunicació. I li ha pegat un repàs impressionant al Tuenti, però com tu dius, si el que t'agrada és escriure, continua molant més el blog.

Ara que... de segur que acabaran adaptant-lo i millorant-lo de manera que potser en un futur no molt llunyà serà millor que els blogs (en realitat, si milloren el tema de l'edició de textos, cosa que no és tan difícil, ja ho tenen).

Sergi Verge ha dit...

Sí Miquel, sens dubte Facebook és molt més dinàmic, però penso que si, com tu bé dius, t'agrada escriure pots combinar les dues eines. De fet jo he aplicat lo de les "notes" i automàticament es publica a Facebook el que escric en el blog. Així la gent pot llegir-me (si es que tinc lgun lector, que ho dubto) des de el mateix Face.

Apa, a reveure.

Anònim ha dit...

No és qüestió de que Facebook superi o no els blogs, perquè són coses diferents. El que pot passar és que molta gent que es va fer un blog per moda ara ho hagi deixat, per exemple perquè dedica el temps a Facebook, i quan surti una joguina nova doncs igual. Qui fa blogs normalment és perquè li agrada llegir i escriure, però la gent de Facebook és més dropa o té altres ocupacions. Per això jo crec que tenim blogs per estona.

Sylvie ha dit...

Estic mes aviatd'acord amb l'ultima aportació. Són dos eines 2.0 completament diferents,no comparables i complementaries.

Beatriz Durán ha dit...

Personalment estic als dos llocs, però de diferent manera jejeje

Anònim ha dit...

Miquel, tu trànquil .Això del Facebook és porta molt però durarà quatre dies...