Sempre endavant

Sempre endavant
Sempre la mirada amuny

divendres, 7 d’agost del 2009

La part humana de París dóna molt de si.


Paris m'ha agradat perquè conserva l'esperit de poble gran i en cada lloc hi ha el seu ambient. Diuen que la vida és cara, però pots trobar un mica de tot a tot arreu, per gent rica i per gent que va tirant. La ciutat està molt neta i la veritat que dóna gust de passejar-hi i hi ha sensació de seguretat. Sempre hi ha llocs on val més que no hi passis però la veritat que em sentia millor que en alguns llocs de ciutats més properes, potser era la ignorància. M'ha impressionat la Torre Eiffel que dóna de nit unes vistes fantàstiques sobre la ciutat de les llums. A part del Louvre també m'ha agradat molt per les impressionants pintures que hi ha el Centre Pompidou i la Quai d'Orsay. Dues de les coses que més m'han agradat. La veritat és que l'aconsello a les persones que no l'ha coneguin. Passejar vora el Sena i participar d'aquelles festes improvitzades de la Quai Sant Bernard és una cosa que no passa a totes les ciutats que més aviat són fredes i la gent va al seu ritme. París a part dels monuments de tot tipus hi ha una part humana que crec que val molt la pena. Us l'aconsello. Ja em direu que opineu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

eiii mikiii

benvingut... me'n alegro t'hagi agradat ... jo no guardo el mateix record que tu d'aquesta ciutat, pro fa anys del meu record i les circumstancies eren diferents...molt diferents ... guai

ens viem x la vila casals

ptnss

montse

Josep Manel Laliga ha dit...

És una gran ciutat, preciosa i amb un encant molt gran. Per mi és la capital d'Europa.

Mª J. Puigibet ha dit...

És meravellós perdre's per París, estic d'acord amb el que dius i també hi afegiria com a interessant poder observar el desmesurat luxe del palau de Versalles, ja que ajuda a entendre els fets històrics que es van produir en aquesta ciutat a finals del segle XVIII. No hi estàs d'acord?